Politieattributen buitgemaakt uit woning agent

Shoeket logo

Bron: Starnieuws

21 December 2018 10:29

Voor mij lezen
Een politieagent heeft donderdag aangifte gedaan van diefstal bij politiepost Geyersvlijt. Het gaat om gekwalificeerde diefstal die donderdag thuis bij hem te Blauwgrond heeft plaatsgevonden. Hierbij zijn werkattributen van de agent buitgemaakt.

Deze gekwalificeerde diefstal wordt bevestigd door de Public Relations afdeling van het korps. Er is buitgemaakt een politie-uniform alsook de zo geheten lang blauw uniform met koppel. Verder zijn uit de woning verdwenen twee vuurwapen magazijnhouders met scherpe patronen. De agent is tevens lid van de Mobiele Eenheid (ME) van de politie. Ook de ME uitrusting is buitgemaakt.

Humphrey Naarden, hoofd van Public Relations, roept de gemeenschap op om waakzaam te zijn. Het gaat om politiespullen die in handen zijn gekomen van criminelen. Dit heeft als gevolg dat criminelen zich voor kunnen doen als agenten en toeslaan. Hij doet een beroep op de gemeenschap om oplettend te zijn en de informatie gelijk te delen met de politie.

Naast de politieattributen zijn de dieven ervandoor gegaan met een flatscreen tv en kledingstukken. Verder onderzoek heeft uitgewezen dat een traliewerk bij een raam is geforceerd om zo de woning van de wetsdienaar binnen te dringen.

Ala-D Media
Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel