Gregory Rusland: NPS moet een goede beurt maken bij komende verkiezingen in Wageningen

Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

6 December 2018 17:47

Voor mij lezen

De afdeling van de Nationale Partij Suriname (NPS) in Wageningen heeft sinds 1 december een nieuw bestuur. Voorafgaand aan het samenstellen van het bestuur heeft de gebruikelijke verkiezing en installatie plaatsgehad. Deze plechtigheid vond plaats in het infocentrum van de partij. NPS-voorzitter Gregory Rusland drukte het bestuur op het hart de NPS een goede beurt te laten maken in Wageningen bij de komende verkiezingen.

De voorzitter en nieuwbakken leden zijn: Henri Macnack, Hillary Rozenblad-Epril, Linard Kirton, Marvin Wameni, Karsimoen Sodikromo, Lyandra Fraser, Carmen van der Wal, Wensley Hensen, Farida Sabajo-King.

Rusland hield het nieuwe bestuur voor dat er een grote verantwoording rust op hun schouders. Rusland zei dat er nu verandering moet komen in de leefsituatie in Suriname. De huidige regering doet blijken dat het goed gaat in het land, terwijl het tegendeel waar is.

Hij gaf toe dat niet alles perfect was ten tijde van de regering-Venetiaan maar de wijze van leidinggeven was veel beter dan het wanbeleid van de huidige regering. De NPS-voorzitter ziet graag dat in 2020 mensen het land zullen overnemen die het verschil zullen uitmaken.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel