Psycho sleept vier awards in de wacht

Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

3 December 2018 19:14

Voor mij lezen

PARAMARIBO - Wie dacht dat het zou stoppen bij de Su Music Awards, heeft het glad mis. Zaterdagavond sleepte Psycho niet één of twee, maar vier awards in de wacht tijdens de ‘Fii Mang Gaangtangi Awardshow’ die plaatsvond in het BEP Centrum. De Surinaamse urban- en dancehallartiest werd uitgeroepen tot ‘FiiMang mannelijke artiest van het jaar’, ‘Fii mang dancehallartiest van het jaar’, ‘Fii mang artiest van het jaar’ en hij kreeg ook een award voor de ‘Fii mang rap & dancehall poku’ van het jaar.

De awards zijn gebaseerd op zijn prestaties over het hele jaar en niet voor een bepaald hoogtepunt. Psycho waardeert de onderscheiding enorm. "Efu Gado tanapu na mi fesi en den fans na mi baka, dan mi nanga mi band e go gi moro." Niet alleen is hij zijn fans heel erg dankbaar, de artiest belooft dat hij hen niet zal teleurstellen. Als dank brengt hij deze maand een videoclip uit samen met SBMG (Sawtu Boys Money Gang). Dit doet hij alvorens hij begint aan zijn druk decemberschema.

Bij welk nummer de videoclip hoort, wil de Surinaamse hype niet prijsgeven. Psycho behoort tot de veelgevraagde artiesten. In december is hij letterlijk elk weekend op de planken te vinden met zijn band Su Music for Life. De artiest is voor haast elk evenement ingehuurd voor een optreden. Het komend jaar zal er veel gebeuren. "2019 is het jaar van grootse plannen. Mijn fans mogen weten dat ik met meer muziek zal komen, maar het wordt niet zomaar muziek. Helaas kan ik nog niet veel kwijt."

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel