NPS wil in alle districten zetels halen

Shoeket logo

Bron: Starnieuws

30 November 2018 18:43

Voor mij lezen
Het nieuwe afdelingsbestuur van de NPS in Saramacca staat onder leiding van Harold Pryor. Partijvoorzitter Gregory Rusland heeft het nieuwe bestuur geïnstalleerd. De NPS wil in elk district vertegenwoordigd zijn. De partij wil het bestuur van het land in 2020 overnemen.

Rusland zei donderdagavond in Groningen dat de verkiezing van 2020 bijzonder is omdat het bestuur van het land moet veranderen. De NPS-voorzitter riep zijn gehoor op om in de 16 maanden die verwijderd zijn van de verkiezingen, intensief de politieke boodschap van de partij in alle hoeken en gaten van Saramacca uit te dragen.

"Onze partij staat voor goed, deskundig en verantwoordelijk bestuur zodat er voor eenieder in het land werk is en ontwikkeling. Er is voor iedereen werk om te doen," stelde Rusland. Hij vroeg zijn gehoor om zoveel mogelijk mensen in Saramacca erbij te betrekken.

Het bestuur van de NPS-afdeling Saramacca bestaat verder uit: Marlene Elskamp, Johan Palmtak, Siegfried Lansdorf, Jan Soerosentomo, Irwin Pryor, Alwin Tower, Hendrik Watson en Ronald Djodikromo. Prim Sardjoe die op de kandidatenlijst stond van de NPS in 2015 is lid van de Adviesraad van de partij.
Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel