Presidentsvrouw doneert aan personen en instanties

Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

30 November 2018 17:34

Voor mij lezen

“Dank u voor uw liefde voor geheel Suriname. Moge de heer daarboven u alle kracht geven om verder te gaan met dit mooie werk”, zegt kapitein David Koina bij het ontvangen van een brushcutter voor zijn dorp. De kapitein kreeg dit werktuig vrijdag uit handen van presidentsvrouw Ingrid Bouterse-Waldring. Deze donaties, die gedaan zijn aan personen en instanties op het bureau van de first lady, zijn de laatste voor het jaar 2018, meldt het NII.

Het Medisch Opvoedkundig Bureau heeft een symbolische cheque ontvangen om de verschillende kosten te dekken van de activiteit die zij organiseert voor kinderen met het downsyndroom en kinderen met andere beperkingen.

De Stichting Krakatiki heeft een kerstboom gedoneerd gekregen voor de volkskerstzang die wordt aangeboden aan de Nickeriaanse gemeenschap.

Verder kreeg de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst 200 flessen pindakaas en een symbolische cheque ter waarde van SRD 5300 voor de aanschaf van 200 kerstbroden voor hun kerstviering.

Ook de Stichting Bejaardenzorg te Commewijne heeft een brief gericht aan de presidentsvrouw met een verzoek voor sponsoring voor haar kerstviering. Dit verzoek werd eveneens ingewilligd. Zij kregen 45 tassen met inhoudende badartikelen.

Ifna Alatoe kreeg 5 jaar terug een lichte beroerte en is zeer zwak ter been. Ook zij kreeg een donatie en wel in de vorm van een rolstoel.

Op dinsdag 18 december heeft de presidentsvrouw haar jaarlijks terugkerende kerstviering met seniorenburgers. De voorbereidingen naar de viering verlopen vlot. Deze activiteit wordt gehouden in de achtertuin van het presidentieel paleis.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel