Twee verkeersdoden in het weekend

Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

5 Mei 2024 23:01

Voor mij lezen

PARAMARIBO — De 31-jarige K.J. is zaterdag na een aanrijding met een vrachtwagen aan de Bomaweg, komen te overlijden. Uit het voorlopig onderzoek van de politie blijkt dat de bestuurder van de vrachtwagen R.K. (39) over de Bomaweg reed, komende vanuit de Mohammed Rashid Pierkhanweg gaande in de richting van de Kameelbrug, toen de personenauto door tot nog toe onbekenden redenen op de rijhelft van de vrachtwagen kwam met als gevolg de aanrijding.

Het vermoeden bestaat dat K.J. met een vrij hoge snelheid reed en was na de aanrijding vrijwel op slag dood. Het rijbewijs van het slachtoffer was reeds vervallen. Het ontzielde lichaam van K.J. is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen. Het onderzoek is overgedragen aan de Verkeers unit van Regio Midden.

Personalia onbekend

Het tweede verkeersongeval betreft een man van wie de personalia nog onbekend is. L.H. (35) reed zaterdag met zijn voertuig over de Anton Dragtenweg richting Clevia. Volgens verklaringen van ooggetuigen liep de man waggelend in de tegenovergestelde richting op de linkerhelft.

Ter hoogte van de residentie van de Nederlandse ambassadeur reed de 35-jarige de de voetganger aan, met het voor hem noodlottig gevolg. De bestuurder is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en verkeerde niet onder invloed van alcohol of één of ander bedwelmend middel. Bij aankomst van de wetsdienaren van het politiebureau Geyersvlijt troffen zij het ontzield lichaam van de man langs de berm aan.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel