Volwassenen groep On Stage Performing Arts brengt comedy en mysterie samen in ‘Rendez Vouz’

Een deel van de volwassenen groep van On Stage tijdens theaterstuk 'I Exist'. [Foto: privécollectie]
Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

25 April 2024 14:07

Voor mij lezen

door Shanavon Arsomedjo

Het stuk, geschreven en geregisseerd door het echtpaar Joëlle en Rodney Martodrono, speelt zich af in een lounge bar met een beetje een burlesque sfeer. Rendez Vouz, zoals deze lounge bar heet, is een plek waar mensen bij elkaar komen en er van alles en nog wat meemaken. In deze lounge komen verschillende personages bij elkaar, die elk hun eigen achtergrond, bagage, levenservaring en verhaal hebben. Zo leren ze elkaar niet gewoon beter kennen, maar leren ze ook van elkaar.

“Ze hebben elkaar gevonden en geleerd om met elkaar om te gaan”

Er gebeurt op gegeven moment iets heel mysterieus in de lounge wat deze mensen proberen te onderzoeken. “Daarnaast zit er veel comedy in het stuk. Je ziet dagelijkse dingen van mensen voorkomen. Iedereen heeft wel zijn bagage en op zo een plek komen al hun duistere kanten aan het licht”, licht Joëlle een tipje van de sluier in gesprek met de Ware Tijd.

‘Rendez Vouz’ heeft niet echt een specifieke boodschap, maar de bezoekers zullen wel verschillende verhalen en uitdagingen van de personages meekrijgen en zich misschien kunnen terugvinden daarin. “Het bijzondere is dat zij ondanks dat alles toch een plek hebben gevonden waar ze een eenheid en verbintenis kunnen vormen met elkaar. Ze hebben elkaar gevonden en geleerd om met elkaar om te gaan.”

Zoals On Stage dat altijd doet, zal er ook deze keer worden uitgepakt om de sfeer in het stuk te verhogen met een unieke aankleding. Het is de bedoeling dat er een echte lounge bar wordt gebouwd om het een echt gevoel te geven. De minimumleeftijd voor dit theaterstuk is dertien jaar.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel