Na een anonieme tip binnen te hebben gekregen heeft de politie vorige week op een woonadres aan de Kusterwachterweg drie minderjarige meisjes aangetroffen in de woning. Zij waren halfnaakt. Ter plekke troffen ze eveneens de verdachte een 25-jarige halfnaakte Kevin N. aan. Hij werd door de politie aangehouden.

Volgens een anonieme tipgever worden op dat adres minderjarige meisjes opgehouden door mannen. Daar aangekomen heeft de politie drie meisjes van vijftien, dertien en twaalf jaar aangetroffen. De tieners werden meegenomen naar het politiestation.

Uit onderzoek is gebleken dat er door de familie aangifte is gedaan van vermissing van het twaalfjarig en dertienjarig meisje. Deze meisjes zijn eerder van huis weggelopen en hielden zich op in het ressort Flora.

De verdachte Kevin liet de politie weten dat zijn neef op het adres woont en hij enkele dagen daar logeert. Hij heeft het twaalfjarig en dertienjarig meisje bij zijn aankomst ter plaatste aangetroffen. Hij zelf heeft een relatie met het vijftienjarig meisje.

De afdeling Jeugdzaken is belast met het verdere onderzoek.