Big Comedy Jam 100% Surinaams

Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

11 November 2018 09:13

Voor mij lezen

PARAMARIBO - De Big Comedy Jam (BCJ) is na drie jaar terug en is dit jaar weer een vast onderdeel van de activiteiten in december, meldt de organisatie Big Entertainment. Promotor Harvey Baarn is ervan overtuigd dat Big Comedy Jam 2018 vanwege de totale vernieuwing een onvergetelijke jaarafsluiting wordt.

Er zijn twee shows gepland. De eerste vindt plaats op 22 december in de Banquethal van hotel Torarica en de tweede op 23 december in de Congreshal. Er zijn optredens van Romano Wip (De Wipper), Herbert Watson (Herbert), Pres Juriaantje (Pres), Huan Graanoogst (Huan) en de nieuwkomers  Dyon Denswil (Densje),  Chef Brown (Brouwn), Roberto Claus (Clows) en Haile Sumter (Sebe).

Deze editie biedt een podium aan de lokale comedians, zegt Baarn. "Ze kunnen geen supportact blijven bij shows met buitenlandse artiesten. Zo doen ze ervaring op en blijven ze actief. Het is de eerste BCJ met alleen lokale artiesten dus we zijn allen benieuwd. We hebben in het verleden Harold Braam, Wilgo Baarn en Walter Huisden gehad. Het is dus tijd voor de nieuwe generatie! Daarom horen deze artiesten massaal lobi van het publiek te krijgen."

Bij laatste Big Comedy Jam, in 2015, maakte Herbert Watson als enige Surinamer zijn debuut. De eerste editie van het comedy-spektakel was in 2007 in de Congreshal. De voorverkoop van de BCJ 2018 start op 20 november.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel