ABOP-coördinator Boven-Suriname, Reginald Finisie, zegt lidmaatschap op

Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

7 November 2018 10:02

Voor mij lezen

Het prominente lid van de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP), Reginald Finisie, heeft per 5 november zijn lidmaatschap opgezegd. Dit deelt hij het partijbestuur mee in een brief.

Finisie was ABOP-coÓ§rdinator te Boven-Suriname tevens trekker van de geel-zwarte partij in het district Brokopondo. In zijn brief heeft hij aangegeven dat hij wegens persoonlijke redenen zijn lidmaatschap opzegt, terwijl geruchten de ronde doen dat hij de Nationale Democratische Partij (NDP) zal ondersteunen in het bovengenoemde district.

Finisie bevestigt zijn vertrek uit de ABOP tegenover Suriname Herald, maar wil niet prijsgeven welke richting hij opgaat. “Wat duidelijk is, is dat ik geen lid meer ben van de ABOP.”

Reginald Finisie is zoon van gewezen assembleelid Frederik Finisie (NDP) die op 20 oktober beëdigd werd tot burgervader van het district Brokopondo.

Ook doen geruchten de ronde dat gewezen parlementskandidaat Henk Smith (ABOP) de partij vaarwel zal zeggen. De leiding van de ABOP zal formeel nog het schrijven ontvangen. Een ABOP-topper die niet bij naam genoemd wil worden, noemt het vertrek van Finisie een klap voor de partij. Binnenshuis moet de partijleiding dit nog verwerken, zei een ABOP’er.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel