Jerny Faerber bezorgt Transvaal nipte overwinning

Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

3 November 2018 17:08

Voor mij lezen

PARAMARIBO - Transvaal had het vrijdagavond zwaar te verduren in zijn eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. In het Franklin Essed Stadion leek het erop alsof de ploeg al in de eerste wedstrijd puntenverlies zou lijden, maar een goal van Jerny Fearber in de slotminuut zorgde alsnog voor de volle buit (2-1). De andere goal kwam op naam van Regillio Abiting. De goal van Nishan '42 werd door Ricardo Fearber gemaakt.

Nishan'42 liet vanaf het begin zien dat ze niet veel ontzag had voor Transvaal. Aan de andere kant wilde Transvaal zijn publiek niet teleurstellen, maar de ploeg slaagde niet daarin. Toch kwam Transvaal op voorsprong toen goaltjesdief Abiting een voorzet in één keer inschoot; 1-0. Nishan liet zich niet van zijn stuk brengen en bleef dapper strijden. Dat resulteerde zeven minuten daarna in de gelijkmaker (1-1) toen Ricardo Fearber een vrije trap inschoot.

Na de gelijkmaker wilden beide ploegen meer. Lange tijd leek het erop dat zij niet zouden slagen daarin, maar in de laatste minuut van de wedstrijd pakte Transvaal toch nog de twee punten. Het was Jerny Fearber die een vrije trap via de binnenkant van de paal inschoot; 2-1.