Mystery quest by mystery guest

Gepubliceerd op:

Ingezonden

Lees voor mij

"Alle massagesalons in de Nederlandse gemeente Haarlemmermeer zijn gesloten omdat de masseurs ook seksuele handelingen deden. Dat ontdekte een mystery guest die in alle zes salons om een ontspanningsmassage van een uur vroeg. Tijdens de massages probeerde hij zoveel mogelijk te weten te komen over de werkomstandigheden van de masseuses, maar hij stuurde niet aan op seks. [.....]

&De mystery guest bezocht de salons in een onderzoek naar illegale prostitutie. In één van de massagesalons waren heel duidelijke signalen van mensenhandel."

&Lees meer hier op Suriname Herald d.d. 10 augustus 2019, link

&Suriname is bezaaid met massagesalons. Het ministerie van Justitie en Politie (Juspol) dient middels undercoveragenten te laten checken of er in de massagesalons wel of geen seksuele handelingen en mensenhandel plaatsvinden.

&Voor een 'happy ending' worden de undercoveragenten beleefd verzocht om vóór het binnentreden van de massagesalons de volgende bede uit het 'Onze Vader' op te zeggen: "En leid ons niet in verzoeking, maar verlos ons van den boze (duivel; wereld; ons eigen vlees)."

&Gerelateerd artikel: 'Juspol wil massagesalons uit illegale sfeer halen' op Suriname Herald d.d. 11 februari 2019, link

&Ahmad Jhawnie

Nieuwsberichten van vandaag

Meer nieuws van vandaag (20)

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait