Corrupte bende versus corrupte boevenbende

Gepubliceerd op:

Ingezonden

Lees voor mij

Corrupte bende


Lionel Messi

Gisteravond (6 juli 2019) won Argentinië de troostfinale tegen Chili. Vlak voor de rust werd Messi van het veld gestuurd met rood door een aanvaring met de Chileen Gary Medel, bij de uitreiking van de medailles weigerde Messi de medaille in ontvangst te nemen.

Op de video van het incident is te zien dat Messi zonder agressief te worden kopstoten ontvangt van Medel. De scheids greep in en gaf beide spelers rood. De vraag die direct rondging op de media: wat deed Messi eigenlijk verkeerd?

Messi kon zelf niet geloven dat hij rood kreeg van de scheidsrechter. Gelukkig voor hem stond Argentinië voor met 2-0. Na de gewonnen wedstrijd ( 2-1) was bij de ceremonie de grootste bijzonderheid de afwezigheid van Messi zelf. Over zijn afwezigheid zei Messi het volgende:

Ik weigerde, omdat ik geen onderdeel wil zijn van deze corrupte bende en wegens het gebrek aan respect"

Al enige tijd is Messi niet te spreken over de mogelijke corruptie binnen de CONMEBOL – de voetbalbond van Zuid-Amerika – Brazilië geniet volgens Messi al jaren een voorkeursbehandeling. De macht van Brazilië is immens en moet gebroken worden.

Het voetbal is geruïneerd. De corruptie en de scheidsrechters hebben de mensen nooit de kans gegeven om te genieten. Het is de waarheid en dat moet gezegd worden."

Bron: The World News d.d. 7 juli 2019, link

Corrupte boevenbende


Dini Blokland

Dini Blokland, meer bekend als 'ma Dini, een diehard NDP'er, verlaat de NDP voor de VHP, het oranje huis dat liefde, warmte, vertrouwen en hoop uitstraalt. [....] "Vandaag de dag zien we hoe een kleine top het land plundert en het volk tot armoede heeft gebracht," zo schrijft ze aan de VHP-voorzitter. [....] "Het redden van het land, want dat is waar het nu om gaat, we moeten ons land redden uit de klauwen van deze corrupte boevenbende!", zo schrijft ze.

Bron: Suriname Herald d.d. 14 maart 2019, link

NDP: maffiabende; parasitaire bende; nationale criminele bende; corrupte boevenbende. Alles onder één dak. Bron

Ahmad Jhawnie

Nieuwsberichten van vandaag

Meer nieuws van vandaag (6)

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait