Woning Toscastraat afgebrand

Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

4 April 2020 15:46

Voor mij lezen

PARAMARIBO - Een woning aan de Toscastraat, waar een bejaarde vrouw in thuisquarantaine verbleef, is vrijdagavond tegen kwart voor negen in vlammen opgegaan. Niemand raakte gewond. Wel liep één van de drie voertuigen in de garage brandschade op. De woning was tegen brand verzekerd.

Toen de brandweer arriveerde, stond het pand al in lichter laaie. De Ware Tijd heeft vernomen dat de vrouw in de woonkamer naar televisie zat te kijken toen er een stroomschommeling was. Kort daarna rook ze een brandgeur uit haar slaapkamer. Toen ze polshoogte nam, bleek het vuur al om zich heen te grijpen.

De vrouw rende de woning uit en sloeg alarm bij de buren, die de brandweer inschakelden. Bij aankomst konden de manschappen slechts nablussen en zorgden ze ervoor dat een belendend pand geen vlam vatte.

Leden van het Nationaal Coördinatiecentrum voor Rampenbeheersing (NCCR) hebben de vrouw naar een andere locatie in Paramaribo gebracht voor verdere zorg. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. De politie van Geyersvlijt is belast met het onderzoek.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel