Apostel Maldonado brengt bezoek aan president Bouterse

Shoeket logo

22 Februari 2020 06:00

Voor mij lezen

GFC NIEUWS-Apostel Guillermo Maldonado heeft een beleefdheidsbezoek gebracht aan president Desiré Bouterse.

De geestelijke leider is in ons land in verband met de Super Natural Encounter. Tijdens de geplande activiteiten zal Maldonado de Surinamers empoweren om te staan in de kracht van God en de bovennatuurlijke wonderen van Jezus Christus te doen.

Tijdens het bezoek aan de president is er zowel voor het staatshoofd als voor ons land gebeden.

Bisschop Steve Meye die ook aanwezig was tijdens het bezoek aan president Bouterse zegt aan het Nationaal Informatie Instituut, dat een dag eerder er reeds een dienst gehouden werd in de Anthony Nesty Sporthal waar God machtige dingen heeft gedaan.

De volgende activiteit is vandaag op het Onafhankelijkheidsplein waar volgens de Bisschop alle Surinamers welkom zijn om dit evenement mee te maken. Meye gelooft dat de glorie van God zal neerkomen op de natie Suriname.

Apostel Maldonado zegt dat er een honger bestaat naar Gods woord, mensen hun leven willen verbeteren en Suriname willen veranderen. Hij wijst erop dat verandering niet mogelijk zal zijn zolang God niet wordt uitgenodigd om het eerdergenoemde te realiseren.

Volgens hem moet het geloof van de mensen vergroot worden. Dat is dan ook de reden waarom er een driedaagse geestelijke bijeenkomst gehouden wordt.

Maldonado is wereldwijd bekend om wonderen die hij heeft verricht. Hij is in ons land met zijn eigen muzikale begeleiding.

De Nieuwe Generatie Gemeente Gods Bazuin is de organisator van de driedaagse Super Natural Encounter Suriname.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel