SLM wordt niet verkocht

Shoeket logo

19 Februari 2020 11:13

Voor mij lezen

GFC NIEUWS- De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) wordt niet verkocht.

“Laten wij onszelf alstublieft niet door fake news laten afleiden van het uitgezette traject tot het gezond maken van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM)”, zo stelt SLM-directeur Radjesh Radjkoemar.

De directeur van de vliegmaatschappij heeft in een intern bericht aan zijn medewerkers zaken verduidelijkt. De directeur reageert met dit schrijven op een social mediabericht waarin valselijk wordt beweerd dat het luchtvaartbedrijf wordt verkocht. De bedrijfsleider stelt resoluut dat de SLM niet in de verkoop is.

Vanaf het aantreden van Radjkoemar in september 2019 heeft de directeur op verschillende momenten aangegeven dat hij een nieuw SLM voorstaat.

In het traject om te komen tot het nieuwe is het financieel weerbaarder maken van de organisatie een belangrijk onderdeel. Het bedrijf moet volgens de directeur de concurrentiestrijd met opgeheven hoofd aankunnen.

De laatste fase van het certificeringstraject van de B-777 wordt in nauwe samenwerking met CASAS voortgezet. Volgens dit vals bericht zou SLM verkocht worden om de overheid inkomsten te geven.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel