SLM-directeur: “SLM niet in de verkoop”

SLM-directeur Radjesh Radjkoemar. Foto: NII
Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

19 Februari 2020 08:56

Voor mij lezen

“Laten wij onszelf alstublieft niet door fake news laten afleiden van het uitgezette traject tot het gezond maken van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM)”, zo stelt de directeur van de SLM, Radjesh Radjkoemar in een intern bericht aan zijn medewerkers.

De directeur bij de SLM reageert met dit schrijven op een bericht op sociale media dat praat over de verkoop van het luchtvaartbedrijf. De directeur stelt resoluut dat de SLM niet in de verkoop is.

Vanaf het aantreden van Radjkoemar in september 2019 heeft de SLM-directeur op verschillende momenten aangegeven dat hij een nieuwe SLM voorstaat. In het traject om te komen tot het nieuwe is het financieel weerbaarder maken van de organisatie een belangrijk onderdeel. Het bedrijf moet volgens de directeur de concurrentiestrijd met opgeheven hoofd aankunnen.

De laatste fase van het certificeringstraject van de B-777 wordt in nauwe samenwerking met Civil Aviation Safety Authority Suriname (CASAS) voortgezet. Volgens dit nepbericht zou SLM verkocht worden om de overheid inkomsten te geven.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel