CY Coffee weer open; klant kan via live camera meekijken in keuken

De klant kan via een live camera meekijken in de keuken. Foto: Facebook/CY Coffee
Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

25 Januari 2020 14:00

Voor mij lezen

Het restaurant CY Coffee in Paramaribo-Noord, dat onlangs was gesloten, gaat morgen weer open. CY Coffee zegt in een verklaring dat er maatregelen zijn getroffen om te voorkomen dat het weer in de fout gaat. Zo kan de klant nu via een live camera meekijken in de keuken. De klant kan dit doen via een live camera naast de bar.

Eveneens komt er een klachten/ideeënbus aan de muur naast de toegangsdeur van het restaurant.

Foto: Facebook/CY Coffee

CY Coffee zei na de sluiting van het restaurant blij te zijn met het bezoek van de bestuursambtenaren van Paramaribo-Noordoost. Bestuursambtenaren van Paramaribo-Noordoost sloten het restaurant nadat ze een onhygiënische situatie hadden aangetroffen. De situatie was van dien aard, dat in overleg met districtscommissaris Mike Nerkust besloten werd om tot sluiting over te gaan.

CY Coffee zei zeer erkentelijk te zijn dat relevante autoriteiten het restaurant hadden bezocht “om ons scherp te houden over de wijze waarop wij het keukenvet saneren”, aldus de verklaring. “In onze ijver om steeds het beste en meest hygiënische in de keuken voor u klaar te maken, zijn wij inderdaad vergeten hoe onze sanering buiten de keuken zou moeten plaatsvinden.”

Foto: Facebook/CY Coffee

CY Coffee heeft beterschap beloofd en gaat morgen om 09.30 uur weer open.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel