Man of the World Suriname Pageant voor het eerst in Suriname

Krishna Salak
Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

25 Januari 2020 12:01

Voor mij lezen

De huidige Man of the World India 2019, Krishna Salak, vertoeft momenteel in Suriname. Salak zegt in gesprek met Suriname Herald dat mooi zijn niet alles is. Hij geeft aan dat mooi zijn slechts een onderdeel is om een model te zijn. Salak benadrukt dat communicatie, omgaan met mensen en fitness ook heel erg belangrijk zijn. De Man of the World India is in Suriname om mannelijke modellen te motiveren om mee te doen met Man of the World Pageant, die van het jaar voor het eerst in Suriname wordt gehouden.

Salak merkt grote verschillen in de modellenwereld van Suriname en die van India. Hij geeft aan dat India een land is met een grote populatie met duizenden modellen. “Modelleren is in India een race tegen elkaar, omdat elk model een doorbraak wil maken”, zegt Salak. De interesse in modellenwerk in Suriname is onder de mannen minder, in vergelijking met de vrouwen. De Man of the World India zegt dat modelleren een uitdaging is en er is moed nodig om uit de comfortzone te komen.

Salak heeft op 19 januari de officiële launch gedaan van de Man of the World Suriname. Hij heeft ook workshops verzorgd voor mensen die geïnteresseerd zijn in modelleren.

Hij vertrekt vandaag naar Nickerie om ook daar een tweedaagse workshop te verzorgen. De finale van de Man of the World Suriname vindt eind april plaats.

Clarence Singoredjo, directeur van modellenbureau Genetics, heeft de licentie van de pageant gekocht. Singoredjo geeft aan dat het om een jaarlijks terugkerend evenement gaat. Hij zegt dat de Man of the World Suriname zal deelnemen aan de internationale Man of the World show in Filipijnen later dit jaar.

De internationale Man of the World Daniel Georgiev van Bulgarije zal dan naar Suriname komen om de winnaar te bekronen. Salak komt van de Indiase staat Chandigarh. Hij is naast fitnessdocent ook nog personal trainer. Salak maakt zich sterk voor sociale projecten en empowerment van vrouwen. In Suriname heeft hij ook enkele sociale projecten uitgevoerd.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel