Ex-politieman doodgeschoten door rovers

Ex-politieman neergeschoten door rovers. Foto: KPS
Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

22 Januari 2020 17:53

Voor mij lezen

Ex-politieman Manodjkoemar Mohan (50) is vandaag tijdens een worsteling met twee rovers, doodgeschoten. Dit voorval heeft plaatsgevonden in een barbershop aan de Welgedacht A-weg. De politie van Regio Midden kreeg eerder op de dag melding van de beroving aan de Welgedacht A-weg en deed de plek aan voor onderzoek.

Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat Mohan zich in de kapperszaak bevond, alwaar de rovers binnentraden. Zij beroofden een andere klant van zijn halsketting en sommeerde de kapper ook zijn halsketting af te staan. Intussen raakten de rovers slaags met Mohan. De kapper rende de zaak uit en hoorde dat er werd geschoten.

Mohan liep de barbershop uit en zeeg enkele meters verder neer. Het bleek dat het slachtoffer in zijn buikstreek was geraakt. Hij liet ter plaatse het leven. De rovers hebben de plek verlaten voor de komst van de politie.

Het ontzielde lichaam van de overledene is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel