CY Coffee blij met bezoek bestuursambtenaren

CY Coffee
Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

22 Januari 2020 15:55

Voor mij lezen

CY Coffee is blij met het bezoek van de bestuursambtenaren van Paramaribo-Noordoost. Bestuursambtenaren van Paramaribo-Noordoost hebben gisteren in het restaurant een onhygiënische situatie aangetroffen. CY Coffee was open toen de bestuursambtenaren binnenvielen. De situatie was van dien aard, dat in overleg met districtscommissaris Mike Nerkust besloten werd om tot sluiting over te gaan.

CY Coffee zegt in een verklaring zeer erkentelijk te zijn dat relevante autoriteiten het restaurant hebben bezocht “om ons scherp te houden over de wijze waarop wij het keukenvet saneren”, aldus de veklaring.

“In onze ijver om steeds het beste en meest hygiënische in de keuken voor u klaar te maken, zijn wij inderdaad vergeten hoe onze sanering buiten de keuken zou moeten plaatsvinden.”

CY Coffee stelt dat het bezoek van het districtscommissariaat haar weer scherp heeft gehouden. Het restaurant erkent dat ze elke dag, naast hygiënische bereidingen, ook elke dag aandacht zal moeten besteden aan optimale sanering.

“Wij nemen hiervoor de volledige verantwoordelijkheid en stellen elke klant in de gelegenheid om een inkijk te hebben in onze hernieuwde aanpak. Hartelijk dank voor het helpen ontdekken van deze tekortkomingen. Laten we ook het vertrouwen hebben dat dergelijke incidenten niet opnieuw zullen plaatsvinden. Nogmaals bedankt aan de overheidsdiensten voor het toezicht. Zo worden wij horecaondernemers steeds scherp gehouden. Dank voor uw zorg en toezicht.”

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel