Concert Burna Boy in AK Stadion

Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

22 Januari 2020 03:07

Voor mij lezen

PARAMARIBO - De Nigeriaanse sensatie Burna Boy komt naar Suriname. Het concert van deze hotte Afro-beat-artiest vindt plaats op 29 februari in het André Kamperveen Stadion. Dit melden de organisatoren Hardcore Entertainment en Black & Sexy Events. Met dit concert doet de artiest Zuid-Amerika voor het eerst aan.

Black & Sexy Events was al bezig met deze show, maar is gaandeweg een samenwerking aangegaan met Hardcore Entertainment. "We willen het concert grootser aanpakken en de kaarten betaalbaar houden, vandaar de samenwerking", vertelt Shaike Maikoe van Hardcore Entertainment.

Volgens hem wordt het niet alleen een spectaculaire show, maar ook een once in a lifetime experience. "Hij is een wereldster aan het worden en de kans is groot dat hij na deze show onbetaalbaar wordt voor ons." Burna Boy heeft Afro-beat naar een ander niveau getild en er een eigen twist aan gegeven.

Enkele megahits van deze artiest zijn: 'On the Low', 'Like to party', 'Gbona', 'Ye' en 'Gum Body'. De kaartverkoop voor het concert gaat vrijdag van start. Hardcore Entertainment en Black & Sexy Events verwachten dat ook fans uit de regio naar Suriname zullen komen voor dit concert.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel