Suriname ook niet voorbij Curaçao

Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

22 Januari 2020 01:52

Voor mij lezen

PARAMARIBO - Het U14 meisjes tennisteam staat nog steeds droog tijdens de pre-kwalificatie World Junior Tennis Competition in Santo Domingo, Dominicaanse Republiek. De tennisters geraakten dinsdag in de verliezersronde ook niet voorbij Curaçao. Het werd een makkelijke 3-0 zege voor de eilanders.

Coach Yannick Goede merkte op dat het verlies tegen Panama één dag eerder "nog pijn" deed. Naar zeggen van de oefenmeester speelden de meisjes een mindere partij tegen Curaçao. Behalve het gebrek aan ervaring leken de tennissters nog met hun hoofd bij Panama te zijn.  

"De meisjes weten dat wij ze konden pakken en dan zaten wij nu in de top acht. Wij moeten weer met zelfvertrouwen spelen en ons niet laten beïnvloeden door het verlies." Guilliane Koelemaij verloor haar enkelpartij van Gianna Martis met 0-6 en 2-6. Sarah Lumsden verloor hierna met tweemaal 1-6 van Sara Loaiza.

De strijd was daarmee gestreden. Koelemaij/Marisol van der Zwart gingen in de dubbelpartij tegen Martis/Loaiza onderuit met 2-6 en 0-6.  Woensdag is Barbados de tegenstander. Goede heeft weinig info over het spel van de eilanders, "maar wij gaan ervoor." 

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel