Student ingesloten voor mishandeling

Gevangenis. Foto: Shutterstock
Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

13 November 2019 21:04

Voor mij lezen

De 21-jarige Joshua H. is op dinsdag 5 november door de politie van het bureau Flora aangehouden. Deze verdachte heeft zich op dinsdag 22 oktober schuldig gemaakt aan mishandeling van een medestudent. Het slachtoffer liep blauwe plekken en zwellingen aan haar lichaam op en klaagde van pijn in haar onderbuik. Na medisch te zijn behandeld, is zij verwezen naar haar huisarts.

Onderzoek wees uit dat de studenten in aanwezigheid van de docent in groepjes van vijf een opdracht moesten uitvoeren. Terwijl de aangeefster bezig was te praten met een andere student van haar groep, keek Joshua in haar richting. Hij vond dat de aangeefster over hem aan het roddelen was. Zonder meer stond hij op en liep naar de aangeefster toe. Toen hij heel dicht bij haar stond, gaf Joshua haar een duw en bracht haar een harde klap toe in haar gezicht. De aangeefster kwam te vallen, waarbij Joshua haar enkele trappen gaf in haar buikstreek.

Inmiddels hadden meerdere docenten zich begeven naar het lokaal en haalden de twee studenten uit elkaar. Daarbij stootte Joshua ook de docenten en poogde een stoel in de richting van de docenten te gooien. Gelukkig werd deze hem tijdig afhandig gemaakt. Per eigen gelegenheid werd het slachtoffer naar de Spoed Eisende Hulp afgevoerd voor medische hulp.

De verdachte werd op dinsdag 5 november naar het politiebureau ontboden. Hij meldde zich dezelfde dag aan vergezeld van een familielid. Joshua werd direct aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie voor mishandeling in verzekering gesteld.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel