LVV herstelt kapotte sluisdeur Monitorweg

Kapotte sluisdeur Monitorweg wordt door LVV hersteld. Foto: LVV
Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

18 September 2019 15:50

Voor mij lezen

De minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV), Rabin Parmessar, had gisteren de opdracht gegeven om de kapotte sluisdeur aan de Monitorweg te La Poule in het district Saramacca onmiddellijk te herstellen. Dit meldt het ministerie.

De landbouwers van deze omgeving hebben melding gemaakt van de kapotte sluisdeur. Zij gaven te kennen dat bij het uitblijven van directe acties, de landbouwgronden grote problemen zullen ondervinden.

Medewerkers van LVV en Regionale Ontwikkeling (RO) hebben de werkzaamheden verricht en de sluisdeur volledig hersteld. Het technische personeel van het ministerie zal eveneens op reguliere basis de controle- en onderhoudswerkzaamheden verrichten van de verschillende sluizen binnen de landbouwgebieden.

In het kader van de diversificatie van de economie en productie binnen de agrarische sector heeft de bewindsman zijn volledige ondersteuning toegezegd aan de landbouwers.

De minister heeft aan het onderdirectoraat Landbouw gevraagd een inventarisatie te maken van alle landbouwgebieden in het district Saramacca en waar dringende aanpak vereist is, aldus LVV.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel