Volleybalsters Survos 1 domineren U15-competitie

Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

18 Juli 2019 01:01

Voor mij lezen

PARAMARIBO - Survos 1 is in de U15-meisjescompetitie van de Surinaamse Volleybalbond bezig aan een sterk seizoen. De ploeg van Eric Aikman en Talitha Marcus stuurde de Scholenvolleybalvereniging (SVV) woensdagmiddag met lege handen terug: 25-15, 25-8.

De winst in de Ismay van Wilgen Sporthal was de derde uit evenveel confrontaties tegen de ploeg van Claudius Straal en Richardo Soerodikromo en overall negende op rij in de competitie. SVV begon met een 4-0 voorsprong voordat Survos 1 terugveerde en volledig overnam.

"Mijn speelsters waren aan het begin besluiteloos en twijfelachtig in het veld", zei Aikman over de achterstand aan het begin van de openingsset. "Daarna is het beter gegaan." Soerodikromo meende dat zenuwen zijn SVV-speelsters parten speelden. "Ze maakten ook keer op keer dezelfde fouten." Het gros van zijn speelsters is pas vijf maanden in training.

In de vrouwenhoofdklasse plaatste Gideon zich voor de play-off door Yellow Birds in straight sets (25-14, 26-24, 25-23) te verslaan. De andere play-offteams zijn meervoudig titelverdediger Condor en Yelyco.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel