Bouterse geeft elke maand 500 pakketten aan kerken Moengo

Gepubliceerd op:

Bron: Starnieuws

Lees voor mij
loadingfoto
previous Elke maand zullen 15 kerkgemeenschappen in Moengo voedselpakketten ontvangen van president Desi Bouterse. (Foto's: NII) next


15 kerkgemeenschappen te Moengo hebben zondag 500 voedselpakketten ontvangen van president Desi Bouterse. Volgens districtscommissaris Kenya Pansa zullen de gemeentes elke maand pakketten ontvangen van het staatshoofd. De voedselpakketten bestaan uit producten die moeten voorzien in de basislevensbehoefte van de burgers. 

Bouterse is zijn belofte aan sociaal zwakkeren in Moengo nagekomen, meldt het Nationaal Informatie Instituut. Hij heeft de vorige maand, tijdens zijn bezoek aan het district Marowijne de noden van verschillende groepen aangehoord, waaronder de kerkgemeenten. Naar aanleiding van de gesprekken zijn de voedselpakketten beschikbaar gesteld. 

De pakketten zijn bestemd voor de sociaal zwakkeren die onder het beheer vallen van deze kerkgemeentes. Het districtscommissariaat Marowijne Zuid-West heeft namens president Bouterse de pakketten gedistribueerd. Voorafgaand hieraan hebben de medewerkers van het commissariaat op zaterdag 6 juli met man en macht gewerkt aan het maken van de pakketten. 

Bekijk origineel bericht

Nieuwsberichten van vandaag

Meer nieuws van vandaag (11)

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait