Drie Assembleedelegaties naar buitenlandse conferenties

Gepubliceerd op:

Bron: Starnieuws

Lees voor mij
loadingfoto
previous next


Leden van De Nationale Assemblee zullen naar drie vergaderingen gaan deze maand. Twee van de delegaties worden geleid door Assembleevoorzitter Jennifer Geerlings-Simons. De voorbereiding van de buitenlandse reizen zijn dinsdag besproken tijdens een huishoudelijke vergadering. 

De Board of Directors van ParlAmericas, waar Simons lid van is, houdt zijn 48e vergadering van 18 tot 20 juni in Mexico City. De vergadering van de ParlAmericas Parliamentary Network on Geneder Equality Archieving balance in the World of Work wordt in dezelfde periode gehouden in Mexico. Naast Simons maken Marinus Bee (ABOP) en Jenny Warsodikromo deel uit van de delegatie. 

Een delegatie onder leiding van Oesman Wangsabesari neemt deel aan de vergadering van de Interparlementaire Unie. Parliamentary Engagement on Human Rights: Identifying good practices and new opportunities for Action wordt gehouden van 24 -26 juni in Genève, Zwitserland. VHP-fractieleider Chan Santokhi en Keshopersad Gangaram Panday (NDP) zijn ook van de partij. 

De laatste vergadering deze maand wordt gehouden in Tokoyo, Japan van 25 tot 27 juni. Het gaat om de Women Political Leaders Summit 2019. Naast delegatieleider Simons, reizen ook mee Krishna Mathoera (VHP) en Aida Nading (NDP).

Bekijk origineel bericht

Nieuwsberichten van vandaag

Meer nieuws van vandaag (5)

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait