President geeft startsein asfaltering Anjoemaraproject

Gepubliceerd op:

Bron: Starnieuws

Lees voor mij
loadingfoto
previous President Desi Bouterse, ministers en Assembleelid Grace Watamaleo geven het startsein voor de asfaltering van het Anjoemaraproject in Albina, district Marowijne. (Foto: NII) next


President Desi Bouterse heeft zaterdag het startsein gegeven voor rehabilitatie en asfaltering van de straten van het Anjoemaraproject in Albina. Op dit moment hebben de bewoners lang gewacht. Bouterse zei dat de infrastructuur belangrijk is voor de economische ontwikkeling van het land. Hij riep de aanwezigen op gezamenlijk het land op te bouwen.

De president hield zijn gehoor voor dat de regering blijft werken om de noden van het volk te verlichten. Hij voerde aan dat op jaarbasis miljarden aan subsidie verstrekt wordt en er voor miljoenen geïnvesteerd wordt in de infrastructuur over het gehele land. Het blijft een van de hoofdtaken om de minderdraagkrachtigen in het land te helpen, laat Bouterse optekenen via het Nationaal Informatie Instituut. 

Met de kwaliteit die aannemer Tjongalanga NV levert is de president tevreden. De aannemer heeft een aantal wegen in Albina en omgeving reeds aangepakt. Zo zijn de wegen te Eurowarte, Marijkedorp, Pierre Kondre en Papatam al geasfalteerd. Minister Vijay Chotkan van Openbare Werken, Transport en Communicatie beschrijft het asfalteren van de weg als duurzame ontwikkeling brengen voor het gebied. De weg brengt niet alleen voor het gebied, maar ook voor het overige deel van de plaats een verlichting. Er is niet alleen een weg aangelegd, maar is ook de toekomst ter hand genomen, zei de bewindsman.

Assembleelid Grace Watamaleo (NDP) riep de bevolking op geduld te hebben aangezien de regering hard werkt om de beloofde ontwikkeling op gang te brengen. Districtscommissaris van Marowijne Noordoost, Freddy Daniel, is blij  met het startsein dat gegeven is om de wegen van het Anjoemaraproject te asfalteren. In dit project wonen er ongeveer 800 personen.

Bekijk origineel bericht

Nieuwsberichten van vandaag

Meer nieuws van vandaag (5)

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait