Vermoedelijke doorrijder aangehouden

Politiebureau Geyersvlijt. Foto: KPS
Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

25 Mei 2019 17:37

Voor mij lezen

Het Arrestatieteam heeft in de avond van donderdag 23 mei de vermoedelijke doorrijder Regillio M. aangehouden. Regilio wordt ervan verdacht op donderdag 16 mei de 50-jarige C.B. aangereden te hebben aan de Anamoestraat, waarna hij C.B. in hulpeloze toestand achterliet.

De politie van het ressort Geyersvlijt kreeg de melding, dat een man bewusteloos langs de Anamoestraat lag. De wetsdienaren troffen de man, die naderhand de 50-jarige voetganger C.B. zou blijken te zijn, bewusteloos langs de weg met onder andere een zwaar letsel aan zijn hoofd. Het slachtoffer C.B. is opgenomen op de afdeling Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis Suriname.

Dankzij informatie vanuit de samenleving en beeldmateriaal van de aanrijding is Regillio M. aangehouden. Hij is aangehouden en in verzekering gesteld hangende het onderzoek. Regillio ontkent dat hij C.B. heeft aangereden. Volgens hem heeft iemand anders het strafbare feit gepleegd. Voorts dat die persoon inmiddels naar het buitenland is vertrokken.

De auto waarmee de verdachte Regillio vermoedelijk de aanrijding heeft veroorzaakt, is achterhaald en in het belang van het onderzoek in beslag genomen.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel