Bestuurder aanrijding Anamoestraat in verzekering gesteld

Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

25 Mei 2019 15:04

Voor mij lezen

PARAMARIBO - De 44 -jarige autobestuurder die vorige week een aanrijding veroorzaakte aan de Anamoestraat en daarna het slachtoffer in hulpeloze toestand achterliet, is deze week door de politie in verzekering gesteld. De bestuurder had zich niet binnen de wettelijk bepaalde tijd van vier uren bij de politie aangemeld.

Ook het voertuig met schade was nergens te bespeuren. De redactie verneemt dat het voertuig bij een spuiter werd aangetroffen en in beslag genomen. De schade aan het voertuig was al hersteld en de auto was al opnieuw gespoten door de spuiter. De aanrijding werd middels camerabeelden vastgelegd en verspreid via sociale media.

De familie van het slachtoffer deed een verzoek via sociale media om de bestuurder te achterhalen. Er werd 500 euro als beloning uitgeloofd voor de gouden tip die kon leiden tot het achterhalen van de bestuurder. Het slachtoffer ligt nog steeds in het ziekenhuis ter verpleging. Door de aanrijding heeft hij fracturen opgelopen. De zaak wordt onderzocht door de politie van Geyersvlijt.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel