Inter Moengo Tapoe en Robinhood wisselen van koppositie

Shoeket logo

Bron: Starnieuws

20 Mei 2019 02:15

Voor mij lezen
loadingfoto
previous next


Inter Moengo Tapoe en Robinhood blijven van koppositie wisselen. Beide ploegen blijven in elkaars kielzog. Ondanks de recordkampioen van Suriname, dit weekeind vanwege Concacaf verplichtingen niet in actie kwam, blijft de club in een riante positie om wederom aan kop te gaan in de eerste Divisie competitie van de Surinaamse Voetbal Bond. Dit weekend is Inter Moengo Tapoe aan de beurt om te staan aan de top van de ranglijst.

Met 47 competitiepunten uit 20 wedstrijden staat de club uit Moengo aan top. Robinhood heeft twee wedstrijden minder gespeeld en heeft 46 competitiepunten. Inter won zondag uit in het André Kamperveen stadion met 3-2 van WBC na een 2-0 voorsprong bij rust. De wedstrijd was matig met soms grimmige, maar weinig spannende momenten. De gesteldheid van het veld was door de regen niet optimaal waardoor het spel ook op veel momenten aan kwaliteit moest inboeten.

Transvaal heeft dit weekeind ook goede zaken gedaan. Het was voor de groen-witte ploeg een hele opluchting. Na 90 minuten wees het 2-0 op de score sheet. De ploeg won in het Ronnie Brunswijk stadion van sv Notch. De ploeg uit Moengo was de tweede ronde goed gestart door drie op rij te winnen van clubs in de (sub)top. Transvaal bracht Notch weer met beide benen op aarde door de reeks te beëindigen. Leo Victor keerde zondag ook met de volle winst richting Land van Dijk. In Moengo werd met 2-0 gewonnen van Botopasi.

Alle ploegen in de top vier hebben dit weekeind hun wedstrijd gewonnen. Voor Robinhood was het meer een bijzonderheid om buiten de grenzen te winnen van Real Hope uit Haïti en zich zo te plaatsen voor Concacaf League Voetbal. Leo Victor heeft ook 20 wedstrijden gespeeld en heeft 46 competitiepunten, maar bezet de derde plaats vanwege een minder doelsaldo. Transvaal heeft 41 punten uit 19 wedstrijden en is op plek vier.

Overige uitslagen 
PVV- Nishaan 42  2-1
Broki – SNL 2-2
West United- Papatam 3-2

Ala-D Media
Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel