Tegenstanders U20-voetbalvrouwen bekend

Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

19 April 2019 19:03

Voor mij lezen

PARAMARIBO - In de kwalificatie voor het U20-Concacaf-voetbalkampioenschap voor vrouwen treft Suriname onder meer buurland Guyana. De loting is vrijdag gehouden.

De nationale U20-vrouwenvoetbalselectie van Suriname werd vrijdag tijdens de loting in het Concacaf-hoofdkwartier in Miami, Florida (Verenigde Staten) ingedeeld in poule A. De tegenstanders zijn Antigua en Barbuda, Bermuda, Guyana en Sint Lucia.

In groep B zitten Anguilla, Barbados, Grenada, Sint Kitts en Nevis en Sint Vincent en de Grenadines. Volgens Carlos Hernandez, Head of National Competitions van de Concacaf, plaatst de toptwee van de twee poules zich voor de knock-outfase. 

Ook de loting voor het 'championship' is gehouden. De zestien landen zijn in vier groepen (C, D, E en F) geplaatst. De beste drie gaan een ronde verder en spelen in de knock-outfase met de toptwee van de kwalificatiegroepen A en B.

Pouleindeling Championship: C: Cuba, Dominicaanse Republiek, Honduras, VS; D: Costa Rica, Mexico, Nicaragua, Puerto Rico; E: Canada, El Salvador, Guatemala, Jamaica; F: Haïti, Kaaimaneilanden, Panama, Trinidad en Tobago.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel