Transportprobleem werkarmen Volksgezondheid aangepakt

Shoeket logo

Bron: Starnieuws

8 April 2019 23:13

Voor mij lezen
De Medische Zending, de Regionale gezondheidsdienst, Marwina ziekenhuis, Mungra Medisch Centrum, het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg en het hoofdkantoor van Volksgezondheid zelf, hebben elk een vrachtbus in bruikleen gekregen van het ministerie. De voertuigen zijn afgelopen vrijdag door de minister van Volksgezondheid Antoine Elias, overgedragen aan vertegenwoordigers van deze diensten.

“De aanschaf van de voertuigen zal zorgen voor een enorme verlichting binnen deze diensten”, zegt Elias in een vraaggesprek met het Nationaal Informatie Instituut (NII). De 6 vrachtbussen behoren bij de eerste levering. Elias zegt dat hij erop rekent dat de voertuigen goed onderhouden en ingezet zullen worden. Binnenkort worden de pick-ups verwacht die aan de behoeftige werkarmen zullen worden toegewezen.

Het gaat om een door Elias uitgewerkt project om de werkarmen die onder zijn ministerie vallen, te voorzien van transportmiddelen. Er zijn 6 vrachtbussen, 6 passagiersbussen en 10 dubbel cabine pick-ups, totaal 22 voertuigen voor de verschillende diensten aangeschaft. De afdelingen die vanwege gebrek aan transsport niet optimaal functioneren zullen hiermee nieuw leven worden ingeblazen, geeft Elias aan.
Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel