Telesur lijdt enorme schade door diefstal

Shoeket logo

Bron: Starnieuws

3 April 2019 02:51

Voor mij lezen
Telesur lijdt duizenden US dollars aan schade. De telecommunicatie-infrastructuur van het bedrijf is de afgelopen maanden herhaaldelijk doelwit geweest van inbrekers, dieven en vandalen.

Het onrechtmatig wegnemen van noodstroom, (back-up) apparatuur, kabels en andere essentiële netwerkdelen heeft onderbrekingen in de telecommunicatie services tot gevolg. Die onderbrekingen veroorzaken op hun beurt ongerief bij de totale samenleving maar in het bijzonder bij Telesur-klanten, meldt de afdeling Corporate Communications.

Telesur keurt elke onmaatschappelijke handeling ten strengste af maar met nadruk die handelingen die inbreuk plegen op zijn servicegarantie aan zijn klanten en zo materiële, financiële en imagoschade tot gevolg hebben. De beveiliging van de openbare telecommunicatie-infrastructuur is inmiddels opgevoerd.

Telesur herinnert eraan dat de openbare telecommunicatie-infrastructuur kostbaar en nuttig gemeenschapsbezit is en roept de totale samenleving op, verantwoord en zuinig ermee om te gaan. In geval van vermoedelijke diefstal, inbraak of vandalisme wordt gevraagd dat aan de politie te melden via 115.
Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel