Popcaan op de Boulevard

Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

21 Maart 2019 07:58

Voor mij lezen

PARAMARIBO - Stampvol en iedereen geniet van de sfeer op de Boulevard. Het is de vooravond van Phagwa en de main act is Popcaan. Maar voordat hij optreedt, krijgen eerst de artiesten Danny Play, Psycho, Jackson Blai, Itaves en Badderman de voorkeur om Suriname te trakteren op een optreden.

En dan komt hij om drie uur in de ochtend onaangekondigd het kolosaal podium op met een keiharde intro en zingt hij zijn hit 'Clarks' . Popcaan brengt zijn fans terug naar het eerste uur en neemt ze mee op een reis door zijn muziekcarriere, rekening houdend met de nummers die in Suriname bekend zijn. En dat allemaal met live begeleiding van de Unruly Band. 

Gezellig, leuk en sfeervol is het. Het publiek geniet van al zijn hits, zingt en danst gezellig mee. Het is Phagwa en dat kan ook gevierd worden met een Jamaicaanse Dancehall artiest zo te zien. Het stoort niemand dat Popcaan een dancehall artiest is en hier is om een Phagwasfeer te maken.

Het gemengd publiek, dat vooral bestaat uit creolen en marrons feest gezellig mee met iedereen op de Boulevard. Popcaan is er om gatis mee te maken, dus waarom niet volop genieten? Met de vuurwerkshow krijgt de show een extra tint. "Het is echt mooi" hoor je uit het publiek.

Anderen vinden dat een Surinaamse artiest als Psycho ook zo een vuurwerkshow verdient, gezien de steengoede show die hij gaf. Maar het draait nu even om  Popcaan. Is het publiek tevreden? Ze willen meer! Hiermee sluit Lustig Events de pre-Phagwa party af. Donderdag (vandaag) is het feest met Bizzey, Boef, Partysquad, F1rstman, dj Dyna en mc Laco.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel