Voorbeeldfiguur commissariaat Para met pensioen

Shoeket logo

Bron: Starnieuws

16 Februari 2019 10:32

Voor mij lezen
Bill van der Clous, chauffeur bij het Commissariaat Para, is met vervroegd pensioen. Gisteren was zijn laatste werkdag. Hij is vrijdag met verlof gegaan en daarop aansluitend met pensioen. Van der Clous wordt gezien als een rolmodel voor de dienst, meldt het Burger Informatie Centrum Para.

Het personeel van commissariaat Para heeft Van der Clous ervaren als een voorbeeldfiguur; altijd op tijd, hulpvaardig en gedisciplineerd. Per 01 mei 2019 wordt hem eervol ontslag verleend uit Staatsdienst, wegens het volmaken van 35 dienstjaren. Van der Clous verlaat de dienst op zijn 57ste.

Van der Clous is in april 1984 in dienst getreden van de overheid en heeft er 35 jaren gewerkt. Hij was eerst in militaire dienst van 2 januari 1980 tot 30 juni 1981, als tirailleur, opgeleid tot brenschutter. Op 1 april 1984 werd hij in dienst genomen bij het ministerie van Binnenlandse Zaken, directoraat Districtsbestuur, thans ministerie van Regionale Ontwikkeling. Vanaf 1990 was hij tewerkgesteld als chauffeur op het commissariaat van Para.


Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel