Verkeerslichten Zwartenhovenbrug- en Dr. Sophie Redmondstraat weer in werking

Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

18 Januari 2019 15:20

Voor mij lezen

De verkeerslichten op de kruising van de Zwartenhovenbrug- en de Dr. Sophie Redmondstraat die geruime tijd niet functioneerden, zijn weer in werking. Ook de verkeerslichten op het kruispunt van de Gemenelandsweg en de J. A. Pengelstraat functioneren weer, meldt Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT en C) via het NII.

Santosh Soman, directeur Civieltechnische Werken van het ministerie, geeft aan dat het heel belangrijk is dat de verkeerslichten weer in werking zijn. Een technisch probleem was de oorzaak van het uitvallen van de lichten. Daarna was er sprake van schade aan de lichten als gevolg van de brand, begin dit jaar, op de hoek van de Dr. Sophie Redmond- en de Zwartenhovenbrugstraat.

Gelet op het probleem werd er contact gemaakt met de leverancier van de verkeerslichten in het buitenland, om de nodige reparatiewerkzaamheden uit te voeren. De kosten hiervoor bleken te hoog te zijn voor het departement. Dit heeft tot gevolg gehad dat het ministerie zijn eigen medewerkers heeft ingezet om de reparatiewerkzaamheden te verrichten.

De medewerkers hebben het euvel kunnen verhelpen, waardoor het verkeer weer vlot zijn voortgang kan hebben. De directeur zegt dat hij het heel belangrijk vindt dat de sectie verkeerslichten van afdeling Verkeer van het ministerie, het probleem zelf heeft verholpen. Het ministerie is de politie ook erkentelijk voor het feit dat ze dagelijks aanwezig was om het verkeer in goede banen te leiden.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel