Bouterse naar Nickerie voor werkbezoek en partijzaken

Gepubliceerd op:

Bron: Suriname Herald

Lees voor mij

President en NDP-voorzitter Desi Bouterse vertrekt dit weekend naar het district Nickerie voor de be√ędiging van Nisha Kuban-Baboe tot districtscommissaris. Ook zal de president orde op zaken stellen binnen de NDP-structuren die met elkaar overhoop liggen over de interne bestuursverkiezingen in Nickerie.

Kuban zal districtscommissaris Wedperkash Joeloemsingh opvolgen die zeven jaar geleden de leiding van het rijstdistrict overnam. De interne bestuursverkiezingen die al een paar keer zijn uitgesteld, zullen ook de aandacht van Bouterse krijgen. De NDP-bestuursverkiezingen in het district zijn eerder een aantal keer verschoven vanwege de ontevredenheid binnen de partijstructuren in Nickerie.

De partij houdt naast de bestuursverkiezing in Nickerie dit weekend ook een partijvergadering. Het bezoek van de partijleider moet weer voor rust zorgen binnen de NDP-structuren in het rijstdistrict.

Bouterse zei afgelopen dinsdag tijdens een persconferentie dat er fouten zijn gemaakt binnen de organisatie wanneer het gaat om de verkiezingen binnen alle organen van de partij. De partijleiding zal er alles aan doen om zaken die fout zijn gegaan te herstellen binnen de organisatie, aldus Bouterse.

De bestuursverkiezing in Nickerie is uitgesteld naar 19 januari.

Bekijk origineel bericht

Nieuwsberichten van vandaag

Meer nieuws van vandaag (-13)

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait