Man wurgt 43-jarige partner

Shoeket logo

Bron: Starnieuws

3 Januari 2019 12:35

Voor mij lezen
Gaitrie Jagroep is vanochtend door haar partner gewurgd. De politie heeft de 43-jarige vrouw roerloos op de vloer van de keuken in de woning in het ressort Nieuwe Grond aangetroffen. De ingeschakelde arts heeft de dood vastgesteld.

De partner van de vrouw, Mohamed K. (53) is met hun vierjarige zoon in de woning aangetroffen. Het koppel dat op 27 november vorig jaar met vakantie naar Suriname is gekomen, zou vandaag naar Nederland terugkeren, meldt de afdeling Public Relations van de politie.

De man heeft tegenover de politie verklaard dat zij gedurende hun vakantieperiode constant ruzie kregen, wat vanochtend weer het geval was. Mohamed K. zegt dat hij en zijn partner zich tijdens de ruzie in de keuken bevonden en dat zij op een bepaald moment naar een kapmes greep waarmee zij hem te lijf wilde gaan. Met zijn ene hand zou de verdachte de hand van de vrouw waarmee zij het mes vasthield, hebben gegrepen, terwijl hij met zijn andere hand naar de keel greep van Gaitrie.

Mohamed K. heeft de politie ingeschakeld toen hij merkte dat de vrouw niet meer bewoog. Het kapmes is aangetroffen in de keuken en is in beslag genomen. De man is aangehouden, terwijl het vierjarig kind bij familieleden in Suriname is ondergebracht. De drie hebben de Nederlandse nationaliteit. Het lijk van de vrouw is voor obductie in beslag genomen.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel